Energiefiets kopen

Energiefietsen Kopen

Echte Energiefietsen Kopen.

 

Zelf op zoek naar een fietsopstelling die echte energie (Stroom) kan opwekken? Met onze energiefiets attributen is het mogelijk om uw eigen stroom op te wekken dat gebruikt kan worden om apparatuur te voorzien van stroom.

Echte Energiefiets trainer.

De Energiefiets-trainer is een rollentrainer die is uitgerust met een stroomgenerator als roller. Tijdens het trappen wordt gelijk stroom opgewekt tot circa 300 Watt elektrisch vermogen.


Let op: Kleur van de Energiefiets-trainer kan wisselen!


Complete omvormbox

Deze box wordt volledig compleet geleverd met een omvormerset om direct uw apparatuur op aan te sluiten. Als uitgang aan de box zit een 220 volt en 12 volt aansluiting

Echte Energiefiets-trainer accessoires.

Onderstaande accessoires kunnen direct worden aangesloten op de complete omvormbox. Deze apparatuur zijn voorzien van de juiste voeding-aansluiting waardoor u de stekker alleen maar hoeft vast te klikken.


BellenblaasmachineLED verlichtings snoer

!


BlenderGeluidboxOplaad accu

!


Oplaad platform

!


Gloeilampen balk.

!

Virtuele Energiefiets trainer.

De Virtuele Energiefiets-trainer is een rollentrainer waarop de fiets gemonteerd wordt. De fiets maakt doormiddel via een sensor in het achterwiel contact met de computer.


Met onze virtuele energie software is het mogelijk doormiddel van een formule zichtbaar de opgewekte energie te tonen op een beeldscherm.


Een virtuele energiefiets opstelling bestaat uit:

- Een rollentrainer.

- Een complete computerbox

- Draadloze sensor voor in het achterwiel.

- Draadloos toetsenbord.


Exclusief beeldscherm en fiets, extra optie.


Complete computerbox

Deze kleine box bestaat uit een computer waarop de virtuele energie software start klaar gedownload staat. Ook zit er een ontvangst en zend antenne in de box die contact maakt met de bijgeleverde draadloze sensor die gemonteerd wordt op bv. een fiets, loopband, hometrainer of roeimachine. Inclusief draadloos toetsenbord.